Proč je Acetyl Hexapeptide 8 ve vaší péči o pleť– Tipy pro zářivé vlasy a pleť

Vítám vás na našich webových stránkách, jsem ráda, že se se mnou chcete dozvědět o Proč je Acetyl Hexapeptide 8 ve vaší péči o pleť

.

Co je Acetyl Hexapeptide 8?

Acetyl hexapeptid 8, také známý jako argirelin, je peptid používaný v produktech péče o pleť ke snížení výskytu vrásek způsobených opakujícími se výrazy obličeje. Pokud jde o jemné linky a vrásky na tváři, zejména kolem očí a úst; obvykle vznikají v důsledku opakujících se výrazů obličeje, jako je úsměv, zamračení nebo zamračení v hluboké koncentraci nebo frustraci. Když lidé dělají takové tváře, tvář se zkrutí v důsledku kontrakce svalů pod kůží. Acetyl Hexapeptide 8 je navržen tak, aby dočasně redukoval výskyt vrásek tím, že zachycuje zprávy z mozku, čímž předchází svalovým křečím, podobně jako botox.

Nejdůležitější věcí, kterou byste měli vědět při hledání produktu s Argireline, je, že ve Španělsku existuje pouze jedna laboratoř na výrobu léků, které vlastní patent na výrobu této složky, a že jako většina složek péče o pleť, žádné dva produkty ne jsou stejné. Argireline lze nalézt v mnoha peptidech různých velikostí, které budou diktovat schopnost proniknout do pokožky. Další věc, kterou je třeba zvážit, jsou další složky ve formulaci. Ostatní složky ve formulaci určí, jak dobře bude tento produkt pro vás fungovat. Nejlepší je hledat formulaci, která obsahuje zvlhčovadlo, jako je kyselina hyaluronová, a okluzivní složku, která pomáhá udržovat vlhkost.

DIVIZE

acetylhexapeptid 8

dobrý: Acetyl hexapeptid 8 nebo Argireline pomáhá předcházet svalovým pohybům zodpovědným za vrásky, předpokládá se, že zlepšuje hydrataci a může se podílet na stimulaci kolagenu.

ne tak dobré: Jako každá složka péče o pleť, můžete být alergičtí na Argireline, ale je to vzácné. Pokud máte citlivou pokožku, je dobré si nejprve provést náplastový test.

Pro koho? Pro všechny typy pleti kromě těch, které jsou na ni alergické.

Synergické složky: Funguje dobře s většinou složek. Často se kombinuje se zvlhčovadly, jako je kyselina hyaluronová, aby se zlepšila hydratace.

Sledujte: Pokuste se vyhnout přípravkům, které obsahují alkohol, protože vysušuje pokožku, což může způsobit, že viditelné linky budou výraznější.

Jaké jsou výhody Acetyl Hexapeptide 8?

Pokud jste jinak zdravý a netrpíte ochablou pokožkou, existuje několik různých způsobů, jak vám acetyl hexapeptid 8 může pomoci.

Stimulace kolagenu
Argireline má potenciál stimulovat produkci kolagenu v pokožce. Produkce kolagenu s věkem klesá a je zodpovědná za pružnost a pevnost pokožky.

Vlhkost
Předpokládá se, že hydratační schopnosti Argireline pramení z jeho schopnosti stimulovat kolagen. Dehydratace je znakem stárnutí, pokožka věkem ztrácí schopnost produkovat kyselinu hyaluronovou, což je molekula v pokožce zodpovědná za zadržování vlhkosti v pokožce. Exfoliace a používání okluzivních zvlhčovačů může pomoci udržet vodu v pokožce, ale použití zvlhčovadla, jako je kyselina hyaluronová nebo přísada jako Argireline, může pomoci vtáhnout vlhkost do pokožky.

Dynamická tvorba vrásek
Toto je hlavní akce Argireline. Funguje tak, že inhibuje receptor, který je částečně zodpovědný za pohyb svalů, čímž se snižuje schopnost svalů kontrahovat. To snižuje hlavní příčinu jemných linek a vrásek, čímž se stávají méně viditelné.

Nanášení sér a krémů proti stárnutí je možné i doma a nevyžaduje návštěvy dermatologa ani volno z vašeho nabitého programu. Používáte-li přípravek s obsahem peptidu a nečiníte tak pod dohledem lékaře, měli byste pečlivě sledovat vývoj nežádoucích účinků, protože složka působí nejen na povrchu pokožky, ale ovlivňuje i neurologické impulsy.

Kdo by se měl vyhnout používání Acetyl Hexapeptide 8?

Zatímco Acetyl Hexapeptide 8 prokazatelně zabraňuje vráskám způsobeným mračením a úsměvem, existují lidé, kteří by se měli vyhnout používání tohoto peptidu, protože blokuje impulsy do svalů obličeje. Například pokud máte povislá víčka nebo ochablou pokožku kolem očí, používání Acetyl Hexapeptide 8 může tento problém ještě zhoršit. Pokud pociťujete pravidelné křeče obličejových svalů, jako je lechtání, možná byste si měla nejprve promluvit se svým lékařem o používání produktů proti stárnutí, které obsahují acetyl hexapeptid 8.

Je acetylhexapeptid 8 bezpečný?

Není známo, že by acetylhexapeptid 8 způsoboval mnoho vedlejších účinků. Lidé s citlivou pokožkou však mohou po aplikaci pociťovat pálení, zarudnutí a vysušení šupinaté pokožky na obličeji v místě ošetření. Vyhněte se aplikaci produktů s obsahem peptidů na podrážděnou, alergickou nebo sluncem spálenou pokožku. I když je tato složka považována za bezpečnou, existuje možnost, že může procházet krevním oběhem a způsobit svalovou slabost. To je případ jakéhokoli svalového relaxujícího peptidu, jako je Syn-ake. Pokud pocítíte silnou negativní reakci na acetylhexapeptid 8, přestaňte jej používat a poraďte se s dermatologem nebo odborníkem na péči o pleť.

Bibliografie:
Lim, S, Sun, Y, Thiruvallur Madanagopal, T, Rosa, V a Kang, L, . „Zvýšené pronikání peptidů proti vráskám do pokožky molekulární modifikací.“ Scientific Reports, Vol. 8 je. 1. Wang, Y, Wang, M, Xiao, X, Huo, J & Zhang, W, . „Protivrásková účinnost argirelinu“, Journal of Cosmetic and Laser Therapy, Vol. 15, je. 4, stř. 237-241.

Napsat komentář